fbpx





Turki Türkçe
asup
x
atawa
x
x
catetan
x

atawa

Fasilitas perlakuan di Turki

Manggihan perlakuan nu paling merenah keur anjeun

Jumlah anggota 0
[Mana panganyarna]
Jumlah pasien 0
[Panganyarna penderita]

Manggihan dokter

facebook sosial twitter sosial Instagram Jumlah kontak WhatsApp nyaeta: + 90 552 322 82 62



Sebaran pasien asing

ku nagara

Azerbaijan Azerbaijan301
Jérman Jérman230
Kıbrıs Kıbrıs161
Perancis Perancis86
Bulgaria Bulgaria85

Numutkeun Séktor

Lisan, dental na Maxillofacial Bedah Lisan, dental na Maxillofacial Bedah554
Uteuk jeung saraf Bedah Uteuk jeung saraf Bedah197
Kasakit panon Kasakit panon197
Kedokteran fisik sarta Rehabilitation Kedokteran fisik sarta Rehabilitation188
tulang tonggong Bedah tulang tonggong Bedah185

Numutkeun kota

Istanbul1910
Ankara692
Izmir442
Antalya264
Bursa220

ku sataun

2019352
2018315
2017513
2016252
201510

dental
anggapanana

doktorbul

estetika
anggapanana

doktorbul

perlakuan panon

soca
anggapanana

doktorbul

perlakuan logam lambar

bulu
anggapanana

doktorbul

perlakuan IVF

test-tube orok
anggapanana

doktorbul

perlakuan obesitas

obesitas
anggapanana

doktorbul

Perlakuan herniation disc tulang tonggong

Slipped disc
anggapanana

doktorbul

Séjén aréa Anggota

nu lain
perlakuan

doktorbul

Rébuan pasien Pananjung pinter dokter jeung perlakuan Sistim kami Anjeunna dipake!
Gancang, bébas tur deukeut ka 70% langkung mirah! ...


Departemén médis
Layanan basa

Ann

Zehra Hanım

(Jerman - 13.03.2016)

jasa hébat

"Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun. Kuring ngagaduhan sagala patarosan kuring jeung jawaban jelas telepon jeung ku e-mail. Hatur nuhun pisan kanggo kerjasama Anjeun."

Ann

Canan Hanım

(Stuttgart / Jerman - 15.07.2015)

hatur nuhun

"Kuring ekspektasi ieu leuwih ti didaur ulang. Aplikasi Adé éféktif jeung mangpaat atas nama hiji tujuan udagan gampang pikeun sabar. Kaséhatan di leungeun Anjeun tur emeginize".

manggihan Dokter manggihan Dokter

Kabéh ulasan pamaké / Kabéh perlakuan inquiries

dental
anggapanana

doktorbul

estetika
anggapanana

doktorbul

perlakuan panon

soca
anggapanana

doktorbul

perlakuan logam lambar

bulu
anggapanana

doktorbul

perlakuan IVF

test-tube orok
anggapanana

doktorbul

perlakuan obesitas

obesitas
anggapanana

doktorbul

Perlakuan herniation disc tulang tonggong

Slipped disc
anggapanana

doktorbul

Séjén aréa Anggota

nu lain
perlakuan

doktorbul

Rébuan pasien Pananjung pinter dokter jeung perlakuan Sistim kami Anjeunna dipake!
Gancang, bébas tur deukeut ka 70% langkung mirah! ...