fbpx





kuring whatsapplogoacilıletisimhat
Turki Türkçe
asup
x
atawa
x
x
catetan
x

atawa

Fasilitas perlakuan di Turki

Manggihan perlakuan nu paling merenah keur anjeun

Jumlah anggota 0
[Mana panganyarna]
Jumlah pasien 0
[Panganyarna penderita]

Manggihan dokter


dental
anggapanana

doktorbul

estetika
anggapanana

doktorbul

perlakuan panon

soca
anggapanana

doktorbul

perlakuan logam lambar

bulu
anggapanana

doktorbul


perlakuan IVF

test-tube orok
anggapanana

doktorbul

perlakuan obesitas

obesitas
anggapanana

doktorbul

Perlakuan herniation disc tulang tonggong

Slipped disc
anggapanana

doktorbul

Séjén aréa Anggota

nu lain
perlakuan

doktorbul

Rébuan pasien Pananjung pinter dokter jeung perlakuan Sistim kami Anjeunna dipake!
Meuli, deukeut ka 80 résiko% bébas na langkung mirah! ...


Departemén médis
Layanan basa

dental
anggapanana

doktorbul

estetika
anggapanana

doktorbul

perlakuan panon

soca
anggapanana

doktorbul

perlakuan logam lambar

bulu
anggapanana

doktorbul


perlakuan IVF

test-tube orok
anggapanana

doktorbul

perlakuan obesitas

obesitas
anggapanana

doktorbul

Perlakuan herniation disc tulang tonggong

Slipped disc
anggapanana

doktorbul

Séjén aréa Anggota

nu lain
perlakuan

doktorbul

Rébuan pasien Pananjung pinter dokter jeung perlakuan Sistim kami Anjeunna dipake!
Meuli, deukeut ka 80 résiko% bébas na langkung mirah! ...