fbpx
Turki Türkçe
asup
x
atawa
x
x
catetan
x

atawa

facebook sosial twitter sosial Instagram Jumlah kontak WhatsApp nyaeta: + 90 552 322 82 62

Turkiyede-tedavi.co - perjangjian maké jeung anggota

Dear pamaké; Keur hiji anggota situs www.turkiyede-tedavi.co jeung kauntungan tina jasa nu disadiakeun ku loka pikeun baca artikel nyusun nu tanggung jawab jeung aturan handap jeung anjeun kedah nampi eta. Lamun eureun ngagunakeun loka lamun teu nampi kaayaan ieu.

1- pihak na DEFINISI

Situs: www.turkiyede-tedavi.co abdi,
Pamaké: baé ngadatangan situs keur non-anggota,
Anggota nu biasa: Sing saha jalma nu katampa dina perjangjian pamaké,
Anggota husus: Anggota nu ngamangpaatkeun fitur loka pikeun fee a,
Anggota Guide: Nu dokter (doktor médis) atawa jalma anu ngumumkeun yén ngabogaan kaahlian Industri sipat, rumah sakit, hotél, pausahaan wisata médis, puseur médis / industri, puseur perawatan manula atawa ditumpurkeun, pausahaan médis, Spa / wellness nujul kana pusat.

perjangjian ieu diantara anggota anu narima kontrak pamaké jeung operator tina situs turkiyede-tedavi.co geus disatujuan sacara éléktronik.

Jasa loka 2- AND nagara tanggung jawab

Diréktori Anggota loka, bringing babarengan Pamaké sarta maranéhanana ngadegkeun kalawan isu kaséhatan umum sarta jasa pengobatan sarta kaséhatan pikeun nginpokeun pamaké ngeunaan Tujuan Turki teu dimaksudkeun pikeun kaperluan terapi na diagnostik. Loka mangrupa platform informasi. Informasi anu dikandung dina ramatloka ieu jeung / atawa salah sahiji saran ti sabar Diréktori Anggota teu imply hiji ujian na diagnosis panyakit, penderita individual teu tiasa janten diganti keur ujian médis. Pituduh waleran dirumuskeun ku anggota wungkul sarta nu dimaksudkeun pikeun méré gagasan aranjeunna jawaban tanpa nyieun wawancara sabar jeung ujian. Stopping sarta ngarobah perlakuan nurutkeun informasi anu dikandung dina loka ieu teu dianjurkeun.

Keur hiji anggota situs ieu diperlukeun pikeun ngamangpaatkeun sakabéh eusi dina loka. Ahli sangkan bisa nanyakeun, patarosan langkung husus nu geus ménta saméméh ningali, éta téh kaanggotaan imperatif pikeun ilubiung dina panglawungan.

Loka, ngarobah eusi ladenan nu nawiskeun na fitur / salawasna cadangan hak ngawatesan. rezeki Ieu wajib teu diinterpretasi sakumaha ngawatesan hak dibérékeun ka Anggota swasta.

Loka, teu mastikeun katepatan tina informasi jeung opini dirumuskeun ku anggota Guide teu ngadalikeun eusi. pendapat dibikeun ku Diréktori Anggota sarta teu bisa dicekel jawab ku alesan inpormasi.

Loka di ahli, dina sagala nami nu fee pamaké salila kagiatanana dina situs jeung teu pamenta fee a. Loka, anu Pedoman dina dasar anggota pihak jeung / atawa perusahaan teu bisa ngajamin yen aranjeunna bakal beroperasi dina loka rutin. Anggota Guide kapanggih dina loka henteu ka operator ti loka, Diréktori Anggota permanén parusahaan. Artikel tulisan, ngawalon patarosan, sarta sagala kagiatan sejenna dina loka anu nyieun duit tina sagemblengna sukarela na di euweuh muatan. Kabéh kagiatan ieu atawa nyieun atawa henteu nyieun bagian hiji sagemblengna dina kawijaksanaan ti Diréktori Anggota teu nyambung kagiatan ieu janten di gangguan atawa gencatan patempuran loka dina cara naon baé.

Loka, jasa fee basis sejen, henteu paduli naha atanapi henteu pamaké atawa ngahina dina ngawawancara-Na jeung para ahli, fitnah, kabiasaan subversive, kabiasaan unethical jeung saterusna. Dina kasus dimana pamaké bisa ngawatesan pamakéan loka / lengkep ngeureunkeun jeung bisa numpurkeun, nyabut éta üye'lik status.

Loka boga hak pikeun ngeureunkeun pikeun waktu nu lumrah pikeun pangropéa jeung sarat tina jasa aya.

Loka, aturan jeung kawijakan bisa nempatkeun ngagunakeun pikeun layanan manehna geus dibikeun, anjeun salawasna bisa ngarobah eta unilaterally. bisnis anggota saluyu jeung Lara uy aturan jeung kawijakan ieu.

Loka, milik tur dioperasikeun ku pihak katilu saluareun kontrol jaba séjén sarta / atawa portals, file atawa eusi pikeun 'link' tiasa masihan. Ieu 'Tumbu, ku meunangkeun idin ti nu boga bisa jadi disadiakeun pikeun betah rujukan jeung loka ieu numbu ka ramatloka pikeun ngarojong atawa operator tina henteu imply wae ngagambarkeun atawa jaminan kanggo informasi atanapi ramatloka eusi, teu aya tanggung jawab situs dina hubungan eusi sual.


Hak Anggota jeung tanggung jawab nagara bagean 3-

Anggota, éta mawa kalawan eta situs teh mangrupa pikeun tujuan informational tujuan diagnostik tur terapi, teu bisa dilaksanakeun jawab situs ti diréktori sarta informasi tinangtu ku Anggota pamadegan nu narima tur ngumumkeun.

Anggota loka kaanggotaan dina akurasi informasi nu dibikeun salila na sandi nyalira nyaeta jawab panangtayungan pamaké. Anggota, salila pamakéan loka nu moal ngalanggar hak xnumx.şahıs karasa fitnah, sövmev kana adat jeung tradisi undertakes kalibet dina kagiatan sabalikna.

Anggota bisa kauntungan tina situs keur kaperluan pribadi wungkul, teu layanan komérsial anu lokasina di loka naha atanapi henteu dibewarakeun utilization batur.

Kauntungannana anggota penyediaan jasa Biaya jasa, kaasup palaksanaan nyaeta saharita fee bulanan / keu, atawa ngabalikeun duit bet yén pamakéan sahiji layanan dina kaanggotaan periodik tangtu, offset na mindahkeun nyaho maneh teu tiasa pamenta nu narima tur ngumumkeun.

Anggota, sistem dipaké pikeun parabot aksés (ngaran pamaké, sandi, jrrd), Kaamanan, gudang, ingetan sarta pinuh isu nu patali jeung pamakéan diidinan inpormasi jauh ti pihak katilu ngakuan yén eta mangrupakeun tanggung jawab manehanana. Sistem kaamanan Éntri wahana sahiji anggota, disimpen, diteundeun jauh ti informasi pihak katilu, anu anggota kusabab sadaya ngalalaworakeun jeung flaws dina urusan kayaning pamakéan jeung / atawa Karuksakan pihak katilu nu bisa jadi ngalaman ku atanapi ditanggung ku kituna loka, langsung atawa henteu langsung, euweuh tanggung jawab wae.

situs anggota pikeun ngakses hardware dina pamakéan nyadiakeun layanan aksés jeung adequacy tina jasa ka loka nyaeta jawab alesan sorangan for kabawa bisa nampilkeun / jasa moal tahan jawab situs kusabab gagal ngagunakeun.

4- industri jeung hak cipta intelektual

sakabéh gambar anu dikandung dina loka, database, informasi, dokumén jeung bahan nanaon nu geus dijudulan jasa anggota loka ngandung on ramatloka ieu dijudulan nempo wungkul. Pituduh artikel diunggah ku anggota, video jeung saterusna. Diréktori anggota nyaeta panulis materi, loka boga hak ngagunakeun hak dibérékeun ka panulis bahan ieu bisa dipasang dina loka. Karya kaayaan kiwari teu entitle Guide pamaké anggota sacara pikeun guna lian ti tujuan pribadi. Anggota bakal nyalin sagala bahan kapanggih dina ramatloka ieu dina sagala hal, bakal ulangan, naha undertakes komérsial nyadiakeun keur nyebarkeun pamakéan xnumx.şahıs.

Hijina iwal mun Pasal ieu, sarta data deskriptif séjén dibéré link na sambungan dihalangan pikeun istilah jeung lingkup pamakéan pribadi tina rekening média sosial dibéré idin pikeun babagi via loka.

5- gaya Pareng

non-existent di tanggal penandatanganan perjanjian ieu, unpredictable sarta ngembang saluareun kadali ti pihak, atawa salah sahiji pihak kalayan mecenghulna boh mungkin tina hutang jeung tanggung jawab maranéhanana aranjeunna dieusian ku kontrak sawaréh atanapi di pinuh tinimbang hutang reckoned Hukum sarta Undang malfunctions interruptions nu mungkin kajadian dina infrastruktur Internet, lampah anu bisa ngakibatkeun interruptions di layanan ku studi nu nyadiakeun jasa pikeun pihak situs xnumx.fir, kahar (s) dipertimbangkeun salaku. Dina acara kahar lasts pikeun leuwih ti sapoé 3 pihak boga katuhu ka unilaterally sarta tanpa santunan pikeun terminasi tina kontrak ieu.

Sarta 6- pribadi informasi privasi

email undertaken salila kaanggotaan, alamat, surname, ngaran mimitina jeung saterusna. Eusi nyiptakeun informasi pribadi anjeun. Loka pernah babagi inpo ieu kalayan anggota lianna.

Alatan sifat jasa dirumuskeun ku loka bisa ngijinan aksés ka informasi pribadi tina Diréktori Anggota. Loka, ngaliwatan via Anggota Diréktori atanapi mitra bisnis séjén bisa ngirim Anjeun surat promosi, SMS bisa dikirim atanapi brosur promosi.

Wawancara jeung anggota loka di diréktori luar tina istilah ieu teu diterbitkeun dina loka pernah ditanyakeun husus kalawan waleran tur informasi anggota individual teu dibagikeun. Loka bisa mengklasifikasikan inpo ieu ukur keur kaperluan ngumpulkeun data statistik, eta bisa ngirim tulisan anonim.

Terminasi Kaanggotaan 7-

Anggota bisa iraha wae nungtungan nu kaanggotaan dina loka. Biaya jasa salaku hasil tina keur ditembongkeun instan ngamangpaatkeun tina jasa teu bisa diperlukeun pikeun ngabalikeun duit duit lamun fee Kaanggotaan pembatalan.

Loka, anggota kontrak ieu tiasa nyandak üye'lig gagal sasuai jeung aturan ditulis unilaterally na tanpa aya bewara ka numpurkeun / ngabatalkeun, sarta anggota tiasa giliran téhnik nu bakal ngidinan Anjeun pikeun nyandak kauntungan tina situs deui blocking.

sengketa 8-

Anggota sengketa anu bisa timbul antara loka sarta bakal utamina ngumbar ku cara Magistrates. Pihak, upami konsensus teu tiasa nampi Jerman Erlangen di Central pangadilan tur Directorates palaksanaan nyaeta kompeten jeung dibewarakeun.

9- Tarjamahan

eusi loka Turki disiapkeun "Google Translate" kayaning program tarjamah otomatis anu tiasa nerjemahkeun liwat kana basa lianna. tarjamahan ieu teu ditarima tanggung jawab sagala kasalahan anu bisa lumangsung alatan otomatil dijieun. tarjamah ieu kanggo zakat.