fbpx
Turki Türkçe
asup
x
atawa
x
x
catetan
x

atawa

facebook sosial twitter sosial Instagram Jumlah kontak WhatsApp nyaeta: + 90 552 322 82 62

Tips Kaséhatan & Artikel

perlakuan dental ti ahli, estetika & Beauty, perlakuan Panon, perlakuan Rambut na informasi mangpaat dina loba widang kaséhatan lianna.

Ptosis (kongkolak panon panurunan)

ptosis
Game Cicing timer fied D üşükl UGI (ptosis), bentuk paling umum tina kongkolak panon karusuhan "ptosis" teh tingkat low sahiji disebut panutup luhur. Ptosis ditingali bagian tina naon kami nyebutkeun murid panon hideung tina tutup panon nutupan leuwih ti 1 mm tina ptosis nu disebut ptosis. Sababaraha penderita ptosis mungkin gaduh kasusah dina ngajaga eyelids kabuka, visi normal dimaksud atawa malah dicegah. Kulit panutup luhur mangrupakeun kulit ipis awak, ngamungkinkeun gerak panto mangsa tiap Blink. Eyelids sakumaha panon nyadiakeun panyalindungan ngalawan pangaruh éksternal, éta nyadiakeun jawab dina kapanguruasan beungeut ocular jeung struktur anatomis jeung fungsi fisiologis. Dina tetempoan panon sehat sarta pinuh ditutup pikeun normal, mulus, eyelids kaayaan cageur. Blepharoptosis bisa jadi bawaan atawa kaala. Atawa ku alesan myogenic, neurogenic, aponeurotic bisa digolongkeun salaku mékanis jeung traumatis. ngabalukarkeun paling umum tina ptosis bawaan, bari otot kirang canggih levator, kaala rélaxasi otot levator atawa malah ngabalukarkeun paling umum pikeun ptosis ptosis timbul alatan ninggalkeun adegan. Panon ...
Baca leuwih
1632 hits
comment 0
1632 hits
comment 0

Vaser Liposuction

Vas liposuction
Diantara jalma anu sering salah sahiji bedah plastik paling umum dilaksanakeun dinten ti taun prosedur liposuction kaliwat dipikawanoh salaku pikiran gajih. kontrol beurat pisan hésé pikeun mastikeun kahirupan prosés hadir. Ngembangkeun ubar modern; téhnologi bedah dipercaya salaku hasil tina uncovering lubricated wewengkon régional manusa sawawa bisa dilereskeun ku liposuction. Sabab nyebutkeun prosedur liposuction dilarapkeun dina prosés régional lubricated teu masihan hiji gain beurat nyaeta prosedur awakna contouring. di 2-6 mm cannula dipaké dina prosés jaringan lemak liposuction konvensional nu dicokot kaluar. Tapi dina prosés liposuction geus mecenghul kalayan ngembangkeun teknologi anu digunakeun ku sababaraha cara béda. Ieu boga tujuan pikeun ngaronjatkeun kualitas prosés dipaké dina padika sapertos na pikeun ngahontal hasil hadé. Salah sahiji metodeu ieu teh Vas Download liposuction. Vas liposuction ditiup nepi kalayan bantuan gelombang ultrasonic dina prosés mémbran sél gajih anu pegat therebetween jaringan konéktif. Ku cara kieu, jaringan lemak anu dihasilkeun dicokot kaluar kalawan aspirator nu. Kumaha Vaser Liposuction Prosedur geus rengse? Aplikasi-ujian saméméh bedah, sarta awak sabar urang bisa dibentuk ...
Baca leuwih
1828 hits
comment 0
1828 hits
comment 0

Maternity Bedah (Mommy makeover)

maternity estetika mommy makeover
parobahan fisik anu lumangsung nalika kakandungan sorangan paling; beuteung, cangkéng, hips, suku jeung dada nembongkeun. Meunang dina gancang sarta dibikeun beurat dina waktu anu singget sanggeus eta bisa ngabalukarkeun sababaraha parobahan négatip dina awak urang. estetika keibuan (mommy makeover), awéwé di ngalahirkeun jeung sepuh tina raray, breasts sarta penampilan sanggeus nanganan efek istilah umum dina awak sarta dirancang pikeun mantuan ngaronjatkeun kakandungan. Kakandungan, awak postpartum bisa ninggalkeun sababaraha ngambah. Tumuwuhna tina breasts nalika kakandungan sarta sanggeus bisa ditempo nongkrong di dada bareng jeung kaleungitan beurat. Kitu ogé kakandungan dina beuteung jeung kulit beuteung jeung otot nu rélaxasi otot beuteung kalawan manjang deui ogé lumangsung sag. Sakuliah awak dina jaman deformities pondok anu lumangsung alatan teu mangtaun beurat, '' keibuan estetika 'na ieu kawanoh ogé salaku dilereskeun ku ngagabungkeun operasi sarta geus nulungan individu mangtaun timer kapercayaan. Sanggeus reuneuh sarta kalahiran Parobahan Awak Salaku geus euweuh naon? Parobahan kajadian salila periode kakandungan terus sanggeus kalahiran. Nalika kakandungan, orok bisa diwenangkeun tumuwuh ...
Baca leuwih
1528 hits
comment 0
1528 hits
comment 0

Metoda bedah dina pengobatan burut

Terapi jarum garing
Salaku téhnik bedah dina pengobatan burut ieu munculna sakumaha sababaraha pilihan perlakuan. Ieu teh terapi jarum garing pangpentingna, pilihan perlakuan. Terapi jarum garing mangrupakeun ubar-gratis pilihan perlakuan. bedah burut na terapi nyeri dina pasien anu teu hayang jadi salah sahiji metoda nu paling favored. Garing jarum Terapi garing needling intramuscular stimulasi (IMS) ieu ogé dipikawanoh minangka. nu tinggal di Kanada Dr. Gunn mangrupa non-bedah jeung metoda pengobatan nyeri ubar-haratis anu dimekarkeun ku. jarum garing anu jarum pisan ipis teu nyeri tur dilarapkeun dina otot. Rotasi dilarapkeun dina formulir normal tina nyeri otot sarta nyadiakeun ngaleungit. jarum garing tur terapi jarum garing tina akupungtur Béda mah béda ti pengobatan akupungtur. Jarum nu sarupa. jarum akupungtur dina jarum dilarapkeun dina needling garing ekspektasi 20 menit langsung dilarapkeun keur ditarik tina awak. jarum garing Mana perlakuan anu dilarapkeun? Herniated disc, disc cervical, dipaké dina pengobatan taktak jeung nyeri deui, sirah.
2122 hits
comment 0
2122 hits
comment 0

Turki burih of Botox

burih Anjeun pikeun meunangkeun informasi ngeunaan Botox na pasini: + 90 542 623 94 83 burih Botox mun ngalumpuhkeun nu lapar beuteung jeung napsu pikeun saraf samentara sahingga mangrupa prosedur endoscopic aimed dina ngahasilkeun beurat. Pikeun tangtu burih janten "Botulinum Toxin" (Botox) nu nyuntik. Sanggeus prosedur, anu kontraksi otot beuteung dugi, burih waktos nelen ieu berkepanjangan sareng ngawitan prosés ngahasilkeun beurat. 20 menit endoscopically salaku transaksi keur réngsé dina waktu anu singget sarta penderita anu discharged sanggeus urus dinlendirildilt nu museur jam 1-2. Burih Botox téh cocog pikeun saha? bedah burih, Botox teu hiji aplikasi tapi masih Pilihan sabar pohara penting. Kahiji, sakuduna teu dilakukeun dina pasien kalayan kaayaanana alérgi ngalawan ieu kasakit otot, atanapi botox. Lian ti eta, proses nu bisa dilarapkeun pikeun saha who wants to leungit beurat. Sanajan kitu, penderita ku indéks massa awak leuwih 40 sarta lambung, Botox pikeun penderita kitu maneh oge peryogi kauninga yén morbidly obese teu pohara alus. Kusabab ti non-obese sarta lambung, Botox ...
Baca leuwih
3603 hits
comment 0
3603 hits
comment 0

Tube Burih (gastric Réduksi) operasi di Turki

surgeries tube burih sakuliah dunya geus dimimitian janten mimiti di Amérika Serikat. Sanggeus dimimitian hasil istilah panjang positif dina penderita di nagara sejen geus jadi bedah réduksi burih anu dipigawé. Awal nagara urang dumasar kana pre-gastric sataun tube ameliyta, kurang leuwih 15. Dina bedah ieu jadi pinunjul dina taun panganyarna sual. amliyat dina merangan stapling burih obesitas, mangka dianggap salaku salah sahiji solusi nu efektif. Obesitas ku WHO "panyakit" mimiti gelut serius ngalawan obesitas, sakumaha kalayan nyoko kana. Hijina ngempur di surgeries obesitas dipigawé dina inisiasi ti nyebar teu ngalawan obesitas ogé nyertakeun iklan kampanyalarıını komunitas pikeun ngaronjatkeun kasadaran. terminasi tina purchases dahareun gancang-dahareun mana di dunya atanapi sahenteuna ngurangan éta, dicirikeun ku hirup vibrant tina rojongan anak anu kudu ditangtayungan tina obesitas sarta studi individu dina umur ngora keur dijieun. Numutkeun nagara urang, nu incidence of obesitas obesitas na burih Studi Réduksi di Turki di Turki 44% sarta ampir salah sahiji unggal obesitas dua jalma ...
Baca leuwih
2306 hits
comment 0
2306 hits
comment 0

FUE cangkok Rambut - Turki

Dina cangkok bulu Turki FUE (Follicular Unit ékstraksi), cangkok bulu nyaéta perlakuan pangalusna sadia di Turki. FUE, bedah cangkok bulu nya éta métode pikaresep pikeun mantuan pasien anu hoyong perlakuan nu scarring. puseur cangkok bulu, maturan perlakuan bedah ieu anyar dina sakabéh kota utama. FUE mangrupa akronim katelah bedah Unit follicular cangkok bulu. Dina klinik urang, bulu follicles ti donor ku Micro Motor (dina tonggong kulit sirah di) individual dikumpulkeun ti lapangan. Dina waktu nu sarua, bulu nu ngajalanan operasi nu mantuan pasien kalayan scarring. perkebunan Hal ieu dilakukeun dina sakabéh klinik bedah cangkok buuk ngarah di sakuliah dunya. Pasén dina pengobatan Turki di Ankara, Izmir sarta manggihan di kota badag kawas Bursa. Ieu Boon pikeun penderita di nagara tanpa bulu na botak. Metoda ieu perlakuan diwanohkeun lila pisan di nagara urang. Sateuacan eta, anjeunna mindeng nujul penderita ka bedah cangkok Unit follicular atanapi strips. perlakuan ieu ngalibatkeun loba perdarahan tur nyeri salila bedah. Ogé tapak tatu liniér kana penderita sanggeus bedah ...
Baca leuwih
3823 hits
comment 0
3823 hits
comment 0

Butt Bedah (Hip Bedah)

estetigixnumx butt
Imbit Augmentation Hip sugan paling luar biasa dina awak bikangna (Hip Bedah), nyaeta sosok pang menonjol. suku panjang, ninggang ipis, burih taut na datar, anu mudal butt lungkawing gigir aya faktor pangpentingna ngarojong pintonan ieu. bedah imbit bedah (hip estetika), hip kirang stringent, buleud sarta digedékeun, mun muncul ngora tur pikaresep ku loba awéwé anu hayang ngamankeun hiji operasi boga gambar melengkung. Imbit Augmentation (Hip Bedah) Naon deui? Hips, thighs sadayana dijieun pikeun prosedur estetika bisa dikelompokkeun dina butt judul. Tujuanana nya éta pikeun bentukna butt jeung ngangkat, meunang redundancies dina hips, ninggang na ka cavitations ieu thinning. bedah estetika hip anu bisa latihan dina taun panganyarna saloba aplikasi béda nurutkeun sabar. Imbit Augmentation (Hip Bedah) Saha bakal? Popo estetika; lamun thighs baé urang teuing badag atanapi leutik teuing relatif ka awak, baju teu eureun sakumaha diklaim jelemana exchanging beurat, sepuh awakna cacad dioperasikeun, lumangsung ditanya awak leuwih stabil, dina pingping pondok tina ukuran jeung bentuk salah bagja ...
Baca leuwih
5940 hits
comment 0
5940 hits
comment 0

Patarosan remen ditanya soal labiaplasty

labiaplasty
Postoperative Trace Kala MI? sutures Postoperative anu diserep ku awak. Prosés penyembuhan sanggeus bedah anu teu ninggalkeun renik nanaon. Heunceut Bedah Dupi Bedah nyeri? Sabalikna mun bedah heunceut teu disangka panungtungan a bedah pisan nyeri. kalawan analgesics dianjurkeun ku dokter, anjeun malire prosés ieu teu pisan nyaman dina tapak tatu ditingali sanggeus bedah. Naon mangpaat Labioplas? Di wewengkon eta biasana urang anu kudu labiaplasty lip jero nyaéta panjang ti biasa nyieun wewengkon ieu normalna positif mangaruhan duanana hirup sapopoé sarta hirup seksual. Sajaba ti éta, lila biwir batin baé ngabalukarkeun masalah kasehatan serius sabab ngabalukarkeun kontinyu pikeun tetep beueus masalah jamur pengkuh tur kumat séks katempo bakal ngaleungitkeun isu kasehatan bakal ngurangan di wewengkon lembab sanggeus dioperasi ieu. surgeries Labioplas Dupi eta ngeureunan hubungan seksual? Aya pangaruh négatip on jalma psikologis Labioplas kawas surgeries anu ngaleungitkeun jeung masalah nu patali jeung seksualitas bakal leuwih percaya diri. Tiasa awéwé teu dibikeun kalahiran méméh bedah? surgeries Labioplas ...
Baca leuwih
6275 hits
comment 0
6275 hits
comment 0

laser vaginoplasty

Laser vaginoplasty nyaéta leuwih éféktif jeung effortless operasi bedah séks estetika ku narrowing heunceut. Henteu sakabéh campur bedah tiasa ku tightening tina kanal heunceut nyandak pencapaian lengkep hasil nu dipikahoyong.
5429 hits
comment 0
5429 hits
comment 0

Liposuction (liposuction) Sadaya Ngeunaan Bedah

liposuction
A metoda slimming liposuction sturdy? Liposuction teu metoda slimming téhnik awakna contouring. Ku liposuction (liposuction kalawan) minyak régional dicokot jadi metodeu thinning lokal pangalusna. Anu caleg cocog pikeun liposuction? buka diet gajih régional jeung olahraga anu teu kacida sagging kulit jeung kaséhatan anu caleg cocog pikeun pengobatan liposuction cocog pikeun tiap individu. Lipsuctio urang (liposuction) jeung sabaraha beurat bakal gajih? Liposuction (liposuction) kalawan jumlah gajih janten beurat sabar, tékstur kulit, prosés variasina dumasar wewengkon, sarta leuwih loba faktor pikeun ngalakukeun. Jumlah maksimum minyak bisa dicandak ku Liposuction nyaeta 5-6 beurat. Liposuction (liposuction) Saatos sabaraha lila korsét kudu dipaké? 3 minggu korsét kudu dipaké salaku rekomendasi kahiji dinten-wengi dokter urang. Sabaraha lami bakal dinya jadi pinuh kahontal wangun awak nu dipikahoyong? Liposuction (liposuction) sateuacan na sanggeus bedah ngawitan ngartos beda antara pos tapi pikeun ngahontal wangun awak nu dipikahoyong butuh 6-12 bulan. Liposuction (liposuction) pangaruh nyaéta permanén? Beurat ampir dibereskeun na wungkul perlakuan liposuction, liposuction dina awak contouring éfék pikeun jalma nu pamenta nyata ...
Baca leuwih
6497 hits
comment 0
6497 hits
comment 0

Wewengkon séks WHITENING

Séks WHITENING wilayah naon? The perlakuan estetika dilarapkeun ka aréa séks nu jadi dinten langkung populér ku poé. Ngurangan minora mayora, labia mayora plump na pemutihan kulit darker wewengkon séks ogé rejuvenation heunceut ieu pikaresep yén aplikasi whitening séks sering di taun anyar. poék tan handapeun nu buluan dilarapkeun ka aréa séks sahiji metodeu panyabutan maranéhanana geus jadi leuwih katingali. darkening séks (darkening na hyperpigmentation) dina duanana lalaki jeung awéwé di darkening anu warna kulit sabudeureun anal atawa wilayah séks. Sepuh, masalah hormonal, inféksi heunceut, hyperpigmentation kulit alatan ngembangkeun jaringan tapak tatu kaleuleuwihan sanggeus kalahiran atawa alesan genetik darkening anu bisa lumangsung di warna kulit aréa séks. Sacara umum, Jérmanik, Méditérania atawa warna kulit darker téh nonjol di awéwé. Pikeun ngabéréskeun masalah kulit séks sanajan pigmentation poék nempatkeun maju rupa-rupa leyuran, euweuh perlakuan ieu henteu hasil permanén tur nyugemakeun. vulvar na anal wilayah disetir kimia topical geus ngakibatkeun raloba masalah kulit babarengan jeung hasil anu samentara. Di wewengkon ieu ...
Baca leuwih
10020 hits
comment 0
10020 hits
comment 0

Koreksi Rhinoplasty (sekundér Rhinoplasty) Bedah

rhihoplasty sekundér
Rhinoplasty nyaeta diantara nu bedah kosmetik ilahar dipigawé di dunya. Aranjeunna biasana kudu ngeunaan% xnumx ngeunaan bedah rhinoplasty nu leutik atawa badag bedah kadua. rhinoplasty kadua mimitina dipigawé pikeun ngabenerkeun komplikasi anu lumangsung sanggeus operasi, hiji pihak atawa leuwih disebut bedah rhinoplasty sekundér. rhinoplasty sekundér, harita rhinoplasty diantara jalma, koreksi rhinoplasty, ogé katelah rhinoplasty sekundér. Mimitina Bedah Irung di gagalna tina Alesanna B nyiksikan for gagal rencanana ogé bedah méméh bedah teu bisa meunteun bener tina ekspektasi sabar sarta tungtutan masalah dina tatu penyembuhan baé tambahan tulang panyabutan jaringan panyabutan tambahan kartilage tina shift tina kartilage diselapkeun dina kartilage operasi munggaran ka jadi nempatkeun di tempat salah pikeun leuwih jahitan diserep Rojongan ti ekspektasi rojongan ngadeg jahitan muka tulang jeung trauma jaringan kartilage, paparan malah inféksi leutik lulus ti recovery pinuh sanggeus bedah rhinoplasty sekundér kahiji, rhinoplasty primér (irung proyek kahiji) ngarupakeun operasi jauh leuwih kompleks. kusabab; urang pasien nu ngaku ka bedah munggaran pikeun rhinoplasty sekundér biasana sejen ...
Baca leuwih
9172 hits
comment 0
9172 hits
comment 0

Cikiih lasut pikeun MI ??? KAHIRUPAN salila dirina cageur jeung ngarasa yakin!

KAHIRUPAN salila dirina cageur jeung ngarasa yakin! Leuwih ti 40% awéwé boga kasusah di ngajaga cikiih postnatal normal. Sacara umum, ketawa, nalika anjeun batuk atawa beresin ngalaman dina ieu kaayaan resolves sababaraha minggu sanggeus kalahiran, Anjeun bisa jadi teu butuh perlakuan husus. floor pelvic latihan otot, incontinence yén pisan mantuan ngahulag incontinence kemih. Tapi genep minggu engké anjeun masih teu ngarasa anjeun boga kadali otot anjeun tetep cikiih anjeun sarta Talk heunceut ka dokter anjeun lamun ketat sakumaha sateuacan. Salila normal témbok heunceut ieu stretched otot heunceut keur ngalahirkeun bisa jadi ruksak. Anterior kandung kemih heunceut kana kandung kemih dina hal yén weakening tina heunceut sabab kelimpahan tina kandung kemih sarta otot rojongan prolapsed nuju nyanghareupan hareupeunana nu hangs heunceut. Dina hal ieu, stress incontinence (misalna sneezing, batuk sarta leakage cikiih disababkeun mun expend usaha) bisa memicu masalah sapertos. Kumaha nyebar ieu? Setrés kemih Incontinence (Sui), kawanoh ogé salaku "kontrol kandung kemih leungitna" atawa "leakage involuntary cikiih" ogé katelah. Jutaan awéwé meunang heubeul, maranéhna ngalaman eta, sarta frékuénsi Sui ...
Baca leuwih
6704 hits
comment 0
6704 hits
comment 0

Sadaya Ngeunaan Rhinoplasty

rhinoplasty
Dupi aya wates umur pikeun rhinoplasty? Nu ngabalukarkeun kamacetan nasal parna sarta estetika nasal dina situasi nu nyieun hese asupan napas kudu dilaksanakeun langsung. Tapi irung teu nyieun wae masalah kaséhatan, bedah kudu diharepkeun ngalengkepan perkembangannya ngan lamun baé geus rengse keur kaperluan estetika. Tiasa sabar milih bentuk irung? bentuk irung geus sapuk jeung ekspektasi sabar sarta tungtutan tempo nasehat ti dokter. Salah sahiji faktor pangpentingna dina mutuskeun bentuk irung; gender, bentuk beungeut jeung panghasilan tipe kulit. Éta mungkin nyieun hiji irung pilari alam kalawan rhinoplasty? Mun sabar hayang katingal alam situasi pisan jieunan kudu disebutkeun yen pamundut ieu ka dokter. bentukna pre-operative tina irung tina program komputer dipake dibere keur sabar sateuacanna. Ku kituna, sabar boga dilakukeun maju kasempetan ningali kumaha irung jeung bisa boga dibagikeun irung alam nu titik nu Anjeun hoyong robah dokter. bruising na bareuh sanggeus rhinoplasty lolos lamun? minggu 1 sanggeus bedah bakal nepi ka aranjeunna, tapi bakal aya moal panurunan bareuh sarta bruising. bedah Rhinoplasty sabaraha lila? Bedah bakal dilaksanakeun ...
Baca leuwih
11009 hits
comment 0
11009 hits
comment 0

lip Cleft na palate

Ras lip na palate
Naon Cleft lip na palate? lip Cleft na palate; indung orok urang terus perkembangannya di rahim 4-7 minggu antara hasil tina kagagalan ngahiji dina lip luhur lip cleft lumangsung. karusuhan ieu 8-12. Dina palate cleft lumangsung dina minggu persists. Duanana liang bisa babarengan atawa papisah. Rata-rata hiji kaluar tina unggal orok ngabogaan anomali bawaan kajadian dina 1000. Nyababkeun Cleft lip na palate Naon? Aya ngabalukarkeun tunggal anomali bawaan; faktor genetik, inféksi viral, kawin saturunan, vitamin deficiencies, alatan loba alesan kayaning roko maternal atawa pamakéan alkohol nalika kakandungan bisa ogé lumangsung lamun Abnormalitas ieu. Barudak heula dilahirkeun kalayan cleft lip na palate barudak kolot cageur kasempetan kadua katempo anomali ieu ngaronjat. babies lip Cleft na palate di babies dilahirkeun perawatan Tambahan alus kalawan karusuhan sejen atawa lip cleft na palate - bisa neruskeun hirupna salaku individu normal jeung surgeries nurutan-up. Sanajan kitu, masalah gizi awal dina Orok ieu, inféksi Ceuli jeung kasusah dédéngéan dina bulan datang jeung taun, gangguan ucapan, masalah psikologis stemming tina isu estetika bisa hudang. Lip na palate ...
Baca leuwih
14375 hits
comment 0
14375 hits
comment 0

Perlakuan bedah TİP2 diabetes

diabetes tipe 1 mangrupakeun kaayaan pakait sareng ruksakna pankréas jadi bisa ngahasilkeun insulin dina awak na. Terapi insulin dina diabetes Tipe 1 merta diperlukeun ti pisan awal jeung penderita ieu ngajaga hirup maranéhna lamun maranéhna teu bisa make insulin. Dina jenis 2 diabetes ditempo dina leuwih penderita sarta masarakat anu comprised ngeunaan 90%. diabetes tipe leuwih 2 disiapkeun ku faktor genetik aub dina résistansi insulin, tapi Lolobana pasien kalayan karusuhan ieu, sakumaha ogé sékrési insulin téh jenis diabetes eta oge. Ketik parobahan gaya hirup 2 di penderita diabetes, pangaturan diet, latihan rengse tur utamana prihatin kalawan ngagunakeun antidiabetic lisan eta. Najan kitu, salaku hasil tina panurunan dina kapasitas secretory insulin pasien diabetik dina tahap engké tina Tipe 2 tiasa ngagulung ka posisi nu secrete kakurangan insulin. beurat kaleuwihan, diabetes, koléstérol na darah tinggi pakait sareng Sindrom métabolis disebut méja. nyampurkeun métabolis Sindrom métabolis ngagunakeun téhnik bedah anu ngaran bedah. tipe 2 perlakuan bedah di penderita diabetes, awak ...
Baca leuwih
8722 hits
comment 0
8722 hits
comment 0

Augmentation payudara estetika

augmentation Augmentation payudara (Mammaplasty) bedah Augmentation pinareup, perluasan breasts awéwé téh prosedur bedah dipigawé alesan kayaning ngaronjatna koreksi atanapi occupancy tina jalan. prosés ieu silikon kana otot payudara atawa jaringan pinareup, saline atawa bisa jadi dieksekusi ku cara nempatkeun sejen implants prosthesis alternatif. Ukuran prosthetic ka suksés dina watesan bedah estetika na milih rencana luyu struktur awak anjeun pohara penting. Unggal metoda boga kaunggulan jeung kalemahan. Ieu kedah dibahas tuntas dina sabar, sareng neraskeun pamundut anjeun ka dokter anjeun ngeunaan ekspektasi Anjeun. 40 leuwih umur pasien di preoperative mammography na dada ultrasound bisa jadi dipénta upami diperlukeun. RS bedah dina anesthesia umum jeung nyokot ngeunaan jam 1-1,5. Disarankeun cicing dina sapeuting rumah sakit. 2-3 poé sanggeus bedah bisa jadi nyeri dada. Dina poé mimiti éta normal ngabogaan busung lapar. Sacara umum, 4-5 poé sanggeus karya bisa dimimitian. Inféksi jeung hematoma (kempelan getih) nu langka pisan. bedah Augmentation payudara disarankeun sanggeus umur 18 taun geus réngsé ngembangkeun jaringan payudara pikeun bedah augmentation payudara. Sanajan kitu, dina pubertas ...
Baca leuwih
14935 hits
comment 0
14935 hits
comment 0

Naon vaginismus? Kumaha perlakuan?

Naon vaginismus? kontraksi involuntary tina otot dina lawang tina heunceut, sapatemon nyeri, nyeri jeung teu mungkin bisa katarima salaku "vaginismus" disebutna. seksualitas, kaasup kana panolakan ngasupkeun sirit kana heunceut tina awak bikangna jeung jiwa na diartikeun salaku kontraksi involuntary tina otot lanté pelvic. Kitu-disebutna sanggama nalika salah sabudeureun katilu luar tina heunceut dina otot perineal aya kontraksi involuntary manner intermittent atawa kontinyu. kontraksi ieu kontraksi dina sakabéh ukuran, panutupanana tina suku, sieun, respon dijauhkeun, dipirig ku kapercayaan anu éntri. vaginismus geus ngalaman gejala paling dasar tina serangan panik kaayaan sejen nu sarupa. Ieu mah sakadar lawang ka heunceut, tumuwuh kontraksi sakuliah awak, sabar nutup pageuh ngadorong pamajikanana jeung leungeun jeung suku-Na. Eling leungiteun ngadalikeun muka leuwih tiheula. Nalika heunceut tina campur réngsé, otot bersantai na balik deui ka normal. ieu awéwé nu asup ka usaha-pertahanan diri tur panangtayungan hymen nu heunceut teuing kandel atanapi teuing sempit. Vaginismus "psychophysiological" nyaéta gangguan anu .. Biasana dina mimiti hirup seksual, ti momen anjeunna mimiti nyoba sanggama ...
Baca leuwih
12008 hits
comment 0
12008 hits
comment 0

infertility Unexplained (infertility)

Gaduhan orok geus wanting di bikang ganda dina 30 taun aya sapanjang taun 1, sedengkeun 30 taun luhur sanajan sanggama ningkat, utamana poé ovulation salila 6 bulan kandel hamil Lamun tuh ti duanana spouses kedah ogé jadi ditanya ngeunaan sababaraha tés. ie ti sakabéh mani analisis hasil test analisis, jumlah tina 3. Sarta 21. poe tés hormon, HSG (nembongkeun status dina rahim na tabung fallopian) pilem conglutinating unexplained hamil teu bisa ditolerir sanajan kaluar normal ieu didiagnosis kalawan infertility. geus katingal dina ganda teu tiasa nyusun 10-30%. Unexplained infertility, anu spérma atawa endog teu bisa didiagnosis dumasar tés baku (oocytes) Abnormalitas fungsi, ngalaman fértilisasi, implantation tur cikal bakal ngandung karusuhan developmental. Sajaba ti éta, umur beuki awéwé ogé penting dina watesan kualitas endog. Sanggeus taun infertility laju 3 40% bari tinggal hamil spontaneously, teras pakait ka xnumx'y taun 5%. pasangan infertile jadi unexplained Leuwih ti taun lolobana Chances kakandungan diwajibkeun neangan perlakuan pikeun turun. Tujuan pengobatan nyaéta pikeun ningkatkeun laju ka tetep reuneuh. Perlakuan: Naha nya alesan kanyahoan infertility unexplained. Ku alatan éta, perlakuan pikeun spérma jeung ...
Baca leuwih
6665 hits
comment 0
6665 hits
comment 0