fbpx
Turki Türkçe
asup
x
atawa
x
x
catetan
x

atawa

facebook sosial twitter sosial Instagram Jumlah kontak WhatsApp nyaeta: + 90 552 322 82 62

Dr Levent Türbedar

0.0 (0)
9130 0 2 0
DF diropéa

Émbaran dokter

akademik Karir
Dr.
pagawean
Dokter médis
dokter Cabang
médis estetika
Klinik / Nami Rumah Sakit
Husus DERMAMED Polyclinics
anjeunna lulusan universitas
Trakya Universitas
Jam gawe
10.00 / 19.00

Sejenna kontak

lokasi Émbaran

kota
Istanbul
county
Eyup
Postcode
34050
alamat
Istanbul CAD. Basaran Plaza 6 / 5 Gokturk

jasa

Service Basa
Inggris
Estetika & Beauty
  • anti sepuh
  • Botox
  • Rhinoplasty
  • MPRP Cild
  • panyabutan tattoo
  • eusian Lampu
  • Peels kimiawi
  • kokotor Treatment
  • Médis Kamanusaan sarta Studi Kulit
  • Mesotherapy
  • Terapi ozon
  • UltraShape
  • Aplikasi persen eusian
perlakuan bulu
  • kumis cangkok
  • cangkok halis
  • Perlakuan MPRP Rambut
  • bulu cangkok
  • bulu Mesotherapy
  • cangkok raray

Photos

ulasan pamaké

Aya henteu ulasan pamaké pikeun Listing ieu.
Tos boga akun? or Ngadamel akun

dental
anggapanana

doktorbul

estetika
anggapanana

doktorbul

perlakuan panon

soca
anggapanana

doktorbul

perlakuan logam lambar

bulu
anggapanana

doktorbul

perlakuan IVF

test-tube orok
anggapanana

doktorbul

perlakuan obesitas

obesitas
anggapanana

doktorbul

Perlakuan herniation disc tulang tonggong

Slipped disc
anggapanana

doktorbul

Séjén aréa Anggota

nu lain
perlakuan

doktorbul

Rébuan pasien Pananjung pinter dokter jeung perlakuan Sistim kami Anjeunna dipake!
Gancang, bébas tur deukeut ka 70% langkung mirah! ...