fbpx
Turki Türkçe
asup
x
atawa
x
x
catetan
x

atawa

facebook sosial twitter sosial Instagram Jumlah kontak WhatsApp nyaeta: + 90 552 322 82 62

propesor Dr Eralp Yeşim

panas
0.0 (0)
10905 0 1 0
GF diropéa

Émbaran dokter

akademik Karir
propesor Dr
pagawean
Dokter médis
dokter Cabang
Onkologi
Klinik / Nami Rumah Sakit
Gayrettepe madang Nightingale
anjeunna lulusan universitas
Istanbul Médis Fakultas, Istanbul Üniverstie
sataun kalulusan
1991
universitas narima kaahlian
Istanbul Universitas Fakultas Kedokteran
CV
Atikan Istanbul Universitas, Istanbul Fakultas Kedokteran; 1989-91 Istanbul Universitas Fakultas Kedokteran; 1985-89 Robert College of Istanbul; 1978-85 Kedokteran internal Garapan latihan karésidénan: IU Fakultas Kedokteran; Pelatihan karésidénan 1992-97 Médis Onkologi sarta kaahlian: IU Institute of Onkologi; 1998-2004 Médis Onkologi sarta internal Kedokteran kaanggotaan Pangajaran: IU IU Institute of Onkologi sarta internal Kedokteran, Istanbul Fakultas Kedokteran

Sejenna kontak

panggero Center
444 0 436
fax
+ 90 (212) 288 98 12

lokasi Émbaran

kota
Istanbul
county
Besiktas
Postcode
34349
alamat
Nonprofit Cemil Aslan Sok. No 8 Gayrettepe

jasa

Service Basa
Inggris

Onkologi médis

ulasan pamaké

Aya henteu ulasan pamaké pikeun Listing ieu.
Tos boga akun? or Ngadamel akun

dental
anggapanana

doktorbul

estetika
anggapanana

doktorbul

perlakuan panon

soca
anggapanana

doktorbul

perlakuan logam lambar

bulu
anggapanana

doktorbul

perlakuan IVF

test-tube orok
anggapanana

doktorbul

perlakuan obesitas

obesitas
anggapanana

doktorbul

Perlakuan herniation disc tulang tonggong

Slipped disc
anggapanana

doktorbul

Séjén aréa Anggota

nu lain
perlakuan

doktorbul

Rébuan pasien Pananjung pinter dokter jeung perlakuan Sistim kami Anjeunna dipake!
Gancang, bébas tur deukeut ka 70% langkung mirah! ...