fbpx
Turki Türkçe
asup
x
atawa
x
x
catetan
x

atawa

facebook sosial twitter sosial Instagram Jumlah kontak WhatsApp nyaeta: + 90 552 322 82 62

Rumah Sakit husus Cagsan

panas
0.0 (0)
17638 0 11 0
LO diropéa

Sejenna kontak

panggero Center
+ 90 374 2158484
fax
+ 90 374 2159600

lokasi Émbaran

kota
Bolu
county
pusat
Postcode
14100
alamat
Kabupaten Kaséhatan Dodurga CAD. No 62

Émbaran umum

Organisasi Kaséhatan Accredited
nuhun
Dear Dokter
41
Jumlah pagawé
340
Jumlah ranjang
135
Jumlah ranjang Kamanusaan sarta Studi intensif
10
Jumlah Room Operasi
3

Émbaran rumah sakit

status
Hospitals swasta
Departemén médis
  • kamar darurat
  • Lisan jeung Maxillofacial Bedah
  • Lisan jeung dental Kasakit
  • Nyeri klinik Phycology
  • Kasakit lung
  • Layanan ambulan
  • Anesthesia na Reanimation
  • Bariatric Bedah Center
  • Sirah na beuheung Bedah
  • Diet jeung Gizi
  • Bedah otak
  • biokimia
  • Kasakit ginjal
  • Pariksa-Up Center
  • neurologi murangkalih
  • Kaséhatan jeung Kasakit anak
  • Urology murangkalih
  • Kedokteran internal - Kedokteran internal
  • Kulit jeung Venereal Kasakit
  • Kasakit dental
  • kedokteran gigi
  • klinik diabetes
  • Leungeun Kamanusaan sarta Studi Center Foot
  • Kasakit tepa
  • bedah plastik
  • Kedokteran fisik sarta Rehabilitation
  • Gastroenterology
  • Bedah umum
  • Kamanusaan sarta Studi intensif umum
  • Bedah thoracic
  • Kasakit dada
  • Imaging Unit
  • Kaséhatan Panon na Kasakit
  • Beauty, estetika jeung Cosmetology
  • Hemodialysis
  • gynecology
  • Obstetrics na Gynecology
  • Kasakit jantung
  • kardiologi
  • Beurat Control sarta Program Terapi
  • Ceuli, irung jeung tikorona
  • Layanan laboratorium
  • Lengser Rambut laser
  • Lambung sarta Panyakit Bowel
  • neurologi
  • obesitas Bedah
  • Odiyo teknisi
  • Orthopedics na Traumatology
  • Ozon Terapi Center
  • Patologi
  • psychiatry
  • Bulu cangkok Center
  • cangkok bulu
  • saraf Bedah
  • Kasakit System saraf
  • Batu Crushing ESWL ESWT
  • urology
  • bayi
  • Kamanusaan sarta Studi intensif neonatal
  • perawatan intensif

Lembaga kaserang

Lembaga peuntas laut kaserang
  • Agis
  • Allianz Di sakuliah dunya Kamanusaan sarta Studi
  • eurocross
  • Bantuan Europ
  • Bantuan Inter Rakan
  • ProMED

jasa

Service Basa
  • Jerman
  • arab
  • Perancis
  • Inggris
Layanan séjén
  • Rumah sakit akomodasi
  • Mindahkeun Rumah Sakit-Hotel
  • mindahkeun bandara
  • pasini online
  • hotél akomodasi
Estetika & Beauty
  • Lengser Alexandrite laser Rambut
  • Non-bedah raray Angkat
  • anti sepuh
  • Aqua Wangun Slimming
  • Saatos kaleuwihan beurat Awak Shaping
  • Ingrown kuku Kamanusaan sarta Studi
  • Ukur Basal métabolis
  • Botox
  • Rhinoplasty
  • MPRP Cild
  • Foot diabetik
  • lip Augmentation
  • Rejuvenation leungeun
  • Bedah séks
  • estetika kongkolak panon
  • eusian Lampu
  • lampu Peeling
  • Hip Bedah
  • Makeup permanén
  • estetika beuteung
  • Abdominoplasty
  • brow Angkat
  • Peels kimiawi
  • panangan manteng
  • Lengser Rambut laser
  • kokotor Treatment
  • Médis Foot Kamanusaan sarta Studi
  • Augmentation payudara
  • Angkat payudara
  • Réduksi payudara
  • Mesotherapy
  • Terapi ozon
  • imbit Angkat
  • UltraShape
  • estetika raray
  • Rejuvenation raray
  • Nyanghareupan mesolifting
  • Aplikasi persen eusian
perlakuan bulu
  • cangkok halis
  • MPRP dek Rambut
  • Perlakuan MPRP Rambut
  • bulu cangkok
  • bulu Mesotherapy
Treatment dental
  • Kaséhatan Lisan barudak
  • huntu Whitening
  • dental Fillings
  • Kasakit karét
  • huntu grinding
  • Tightening Kabiasaan dental
  • Masalah gabungan
  • Endodontics
  • Kedokteran Gigi kosmetik
  • Estetika beling Fillings
  • susuk Prosthesis
  • Implantology
  • Akar Terusan Treatment
  • Beungkeutan komposit pikeun
  • coatings keramik Metal
  • veneers logam-beling
  • Kedokteran Gigi murangkalih
  • prosthesis
  • Pinuh Huntu beling Veneer
  • Zirconium beling infrasturktur
perlakuan panon
  • Glaucoma - Glaucoma
  • Panon estetika - éta Oculaplastic Surgeris
  • Intraocular Treatment lénsa
  • Amblyopia
  • katarak
  • lenses kontak
  • Kasakit Corneal
  • laser
  • Macular Degeneration - Yellow Point
  • Neuro-Ophthalmology
  • nu Presbiyob
  • Warna-lolong
  • strabismus
  • Uvea - uveitis sarta Panyakit Behçet urang
Layanan Radiology
  • Warna Doppler 4D
  • dina Emaar
  • Langsung langsung X-ray
  • echocardiography
  • Leungeun - pigeulang X-ray
  • tulang Densitometry
  • Mammography
  • Mar-Magnetic Resonance
  • Ultrasonography
Kedokteran fisik sarta Rehabilitation
  • nyeri Terapi
  • kasaimbangan palatih
  • Slimming
  • ubar internal
  • physiotherapy
  • Control beurat
  • Terapi urut
  • obesitas Treatment
  • Therapies murangkalih
  • rehabilitasi
  • Dahar cageur
  • spurs keuneung
Infertility na IVF
vaksinasi Treatment

Ngadegkeun sakumaha RS swasta munggaran di Rumah Sakit Cagsan swasta Bol, anu boga tujuan pikeun nyadiakeun layanan kaséhatan luhur standar, 20000 mxnumx resep wewengkon katutup 2 ranjang na 200 mangrupa lembaga anu ngalakukeun target utama saprak 1000 kalawan leuwih ti pagawé. kamar VIP, kamar ditumpurkeun, operasi, umum Unit perawatan intensif, jasa kayaning Unit perawatan intensif neonatal sedengkeun profésional, laboratorium technologically canggih dilengkepan HIS, sarta RIS & PACS sistem na jasa jeung departemén radiology terus nambahan kakuatan. Rumah Sakit husus Cagsan bari nohonan pangabutuh Podomoro sahiji fasilitas médis di standar internasional jeung nawarkeun sabar kalayan layanan modern. pendekatan suna Ieu layanan un Rumah Sakit Cagsan, bari nyadiakeun eta kalawan téhnologi médis canggih tur infrastruktur; Anjeun tiasa nawarkeun breadth sahiji kasempetan ogé fasilitas RS leuwih dina cara nyaman. RS kami dirancang pikeun nyadiakeun kanyamanan hotél béntang 5 mangsa maranéhna tetep di rumah sakit pikeun sakabéh pasien. ahli internasional urang gawe dina Unit jasa sabar kami manages sagala rinci nu bisa mantuan dina prosés penyembuhan of informing penderita kami jeung kulawarga maranéhanana sapanjang sakabéh rumah sakit.

Photos

ulasan pamaké

Aya henteu ulasan pamaké pikeun Listing ieu.
Tos boga akun? or Ngadamel akun

dental
anggapanana

doktorbul

estetika
anggapanana

doktorbul

perlakuan panon

soca
anggapanana

doktorbul

perlakuan logam lambar

bulu
anggapanana

doktorbul

perlakuan IVF

test-tube orok
anggapanana

doktorbul

perlakuan obesitas

obesitas
anggapanana

doktorbul

Perlakuan herniation disc tulang tonggong

Slipped disc
anggapanana

doktorbul

Séjén aréa Anggota

nu lain
perlakuan

doktorbul

Rébuan pasien Pananjung pinter dokter jeung perlakuan Sistim kami Anjeunna dipake!
Gancang, bébas tur deukeut ka 70% langkung mirah! ...