fbpx
Turki Türkçe
asup
x
atawa
x
x
catetan
x

atawa

Layanan Kaséhatan di Turki

0.0 (0)
7149 0 1 0
HS

lokasi Émbaran

kota
Istanbul
county
conqueror
Postcode
34000
alamat
Turgut Özal Pegangsaan Millet CD. No 90 lanté: Datar 1: 30 Fındıkzade
Fatih - Istanbul | kalkun

Turki teh nagara kadua jeung pang lobana rumah sakit di dunya. Alatan jumlah relatif leutik pasien per dokter di Turki, ieu diantara nagara paling pikaresep keur perlakuan. Sajaba ti éta, rasio ieu dina ngembangkeun métode perlakuan anyar di ubar unggal taun sarta muterkeun hiji peran utama dina pangiriman kasehatan kualitas ka anjeun.

jalma anu rék milih bisa dirawat di Turki pikeun agén pariwisata kaséhatan meunang layanan kaséhatan dipercaya jeung kualitas.

Turki Layanan Kaséhatan Tim; nu pangalusna di nagara éta, nu paling profésional jeung karya dikelompokeun kalayan tim paling ngalaman doktor ka pasien anu resep Turki pikeun médis ti pariwisata asing, perlakuan pangalusna nyaéta agénsi pariwisata médis nu nyadiakeun aplikasi ti puseur médis paling canggih.

Istanbul - Turki Fatih dipuseurkeun Tim Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan, anu agénsi perjalanan mangrupa asal organisasi. Travel & Pariwisata Alrashed ku ngaran dina widang pariwisata nawarkeun jasa ka anjeun.

taun 1995 ti tanggal Signing dugi ka layanan hébat parusahaan urang; reservations hotél, organisasi libur, sightseeing tur, fungsi dina alih basa jeung pariwisata kaséhatan.

organisasi pariwisata Kaséhatan kalakuan perlakuan pikeun ratusan jalma unggal taun di parusahaan urang, di partnership kalayan penderita kana prosés treatment, sarta jasa kaséhatan jeung rojongan ti Departemen Pariwisata jeung tungtunan keur ngaronjatkeun unggal poe.

Pariwisata Kaséhatan Alrashed TÜRSAB mangrupakeun anggota organisasi.

ulasan pamaké

Aya henteu ulasan pamaké pikeun Listing ieu.
Tos boga akun? or Ngadamel akun

dental
anggapanana

doktorbul

estetika
anggapanana

doktorbul

perlakuan panon

soca
anggapanana

doktorbul

perlakuan logam lambar

bulu
anggapanana

doktorbul


perlakuan IVF

test-tube orok
anggapanana

doktorbul

perlakuan obesitas

obesitas
anggapanana

doktorbul

Perlakuan herniation disc tulang tonggong

Slipped disc
anggapanana

doktorbul

Séjén aréa Anggota

nu lain
perlakuan

doktorbul

Rébuan pasien Pananjung pinter dokter jeung perlakuan Sistim kami Anjeunna dipake!
Meuli, deukeut ka 80 résiko% bébas na langkung mirah! ...